Leiderschap in beeld

Leiderschap in beeld

1-5 November 2021

Erfgoed Bossem

Van plek der moeite naar vrijheid

Leergang voor bestuurders en leiders om de innerlijke vrije ruimte te vergroten en zo meer toegerust te zijn om transformatie en complexe thema’s tegemoet te gaan treden. In het oog van de orkaan is het ogenschijnlijk even stil. Het is juist in die stilte dat mogelijkheid en bewustzijn ontstaan om storm anders tegemoet te treden. De verwachtingen zijn hoog op de plek waar je nu zit en vragen veel. Als je verlangen naar beweging ervaart, biedt deze leergang een integrale blik op interne processen en dynamieken. Juist waar het lastig wordt en je in de stilte jouw ‘plek der moeite’ ontmoet. Op die plek liggen immers in de schaduw ook de mogelijkheden verstopt.

Tot vermogen komen, in de storm van de tijd, op de plek der moeite

Leiderschap met alle intelligenties

Binnen deze leergang nemen we je mee in ont-dekken, onder-zoeken en ont-moeten, om zo in leiderschap te komen tot handelingspotentieel.  Dat doen we met een gecombineerde aanpak waarbij alle lagen van intelligentie worden aangesproken wat zorgt voor een verbondenheid van hoofd, hart, buik en handen tot een kloppend geheel.
Door de aanwezigheid van twee ervaren trainers/coaches is er veel ruimte om in te spelen op wat zich aandient.

Heb je vragen?
Bel ons: 06 222 489 84
of 06 12 69 62 37
Mail: mail@centrumsystemischleiderschap.nl

Ont-wikkelen & Vorm-geven

In de ochtend wordt via een integraal en circulair model gegrond in het systemische fenomenologische gedachtengoed, kennis, bewustwording en inzicht verkregen over levende systemen en de werking van ontstane patronen en dynamieken voor jouw leiderschap en ingebrachte vraagstukken.
In de middag zet de verwerking en doorleving van het innerlijke proces voort via beeldhouwen. Het proces van beeldhouwen helpt je om afstand te nemen en vanuit de beschouwing ruimte te geven aan je verbeelding. Via je handen geef je iets dat in je innerlijk leeft, vorm in één beeld. Dat brengt vaak verhelderend inzicht en ook een taal waarmee je het kunt communiceren naar de buitenwereld. Dit in een setting van natuur, samenzijn, schrijven haardvuurgesprekken en ook individueel werk.

Voor wie

Bestuurders, toezichthouders, executives met een open geest en een onderzoekende instelling, die toe zijn aan een herijking van kompas, balans en bewustzijn. Mensen die “topsport” hebben geleverd en een nieuw pad zoeken om bij te dragen aan de transformatie in de maatschappij.

Wat te verwachten
  • Bewustwording van en inzicht in jouw patronen en dynamieken in relatie tot je vraagstukken vanuit een systemische benadering
  • Bewustzijn over je innerlijke ‘plek der moeite’, waar kracht en kwetsbaarheid integraal samen vallen en je vermogen hebben vergroot voor nieuwe ‘stormen’ in de tijd
  • Innerlijk proceswerk waarmee je een nieuwe narratief vormgeeft
  • Persoonlijke ‘roadmap’ vanuit de Circle of Leadership
  • Een tastbaar beeldend werk wat jouw intenties en proces belichaamd
  • Geïnspireerd en verrijkt zijn door de inter- en intra persoonlijke dialogen.
Data

Aankomst 1 november 12 uur.
Vertrek 5 november 17 uur.
Aaneengesloten dagen.

Locatie

We worden ontvangen op Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp

Investering

Leergang € 3295,-
Vrij van BTW

Verblijf € 795,-
Incl BTW

Centrum Systemisch Leiderschap

mail@centrumsystemischleiderschap.nl

06 222 489 84
Die Denweide 6
6932 KR Westervoort

Facebook    LinkedIn    Instagram    Youtube

Onze boeken en spel

naar shop